Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
07.11.2006
Strateški svet za gospodarski razvoj se bo sestal na svoji prvi seji

Strateški svet za gospodarski razvoj, ki ga je 19.10.2006 imenoval predsednik Vlade RS Janez Janša, se bo 7.11.2006, sestal na svoji 1. seji. Člani sveta se bodo dogovorili o načinu dela, seje pa se bo v uvodu udeležil tudi premier Janez Janša.

 

Strateški svet za gospodarski razvoj obravnava strateška vprašanja razvoja Slovenije v skladu s Strategijo razvoja Slovenije ter cilji Lizbonske strategije, predvsem glede zagotavljanja vzdržne in stabilne gospodarske rasti ter daje mnenja in predloge predsedniku vlade.

 

Člani Strateškega sveta za gospodarski razvoj so: dr. Marjan Senjur (predsednik), dr. Peter Groznik (namestnik predsednika), dr. Franci Križanič, dr. Marko Kranjec, dr. Ljubo Sirc, dr. Anton Jurgetz,  Matjaž Gantar, Ivo Boscarol, Keith C. Miles, dr. Boris Pleskovič, dr. Žan Oplotnik, dr. Timotej Jagrič in mag. Peter Ješovnik.

 

Na seje sveta so vabljeni tudi minister za finance, minister za gospodarstvo, direktor Urada za makroekonomske analize in razvoj ter predstojnik Službe Vlade RS za razvoj.

 

Fototermin: torek, 7.11.2006, ob 13:00 uri v prostorih Vlade RS (mala sejna soba), Gregorčičeva 27, Ljubljana

 

Po končani seji je predvidena izjava predsednika Strateškega sveta za gospodarski razvoj dr. Marjana Senjurja za medije.

Nazaj na seznam
|
Na vrh