Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
06.12.2006
Premier predlagal kandidatko za novo ministrico za delo, družino in socialne zadeve.

Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša je danes, 6. decembra 2006, Državnemu zboru Republike Slovenije predlagal imenovanje državne sekretarke na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve Marjete Cotman na mesto ministrice za delo, družino in socialne zadeve.


Premier je svoj predlog za imenovanje Marjete Cotman utemeljil z njenim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami na področju socialnega varstva, socialnega skrbstva, družinske politike in zaposlovanja. Izkušnje, ki jih je pridobila kot državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve, ter poznavanje delovanja Vlade RS in Državnega zbora RS ji bodo omogočile uspešno opravljanje dela ministrice za delo, družino in socialne zadeve, je prepričan predsednik vlade.


Kandidatka za novo ministrico obvlada delovno področje ministrstva in zato ne potrebuje uvajalnega obdobja. V tem trenutku je zagotovo najboljša izbira, ki je na voljo, je še dejal premier in dodal, da ga veseli, da je tudi koalicijska stranka, ki je zasedla resor v začetku tega mandata, podala takšen predlog. Glede ocen kandidatke pa je menil, da je potrebno počakati, saj je zelo nehvaležno ocenjevati nekoga, ki še ni začel delati.


Nazaj na seznam
|
Na vrh