Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
26.05.2007
Premier Janez Janša na zaključni prireditvi pred Svetovnim prvenstvom v nogometu za brezdomce

Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša se je danes udeležil zaključne prireditve pred odhodom slovenske reprezentance na Svetovno prvenstvo v nogometu za brezdomce na Danskem, kjer si je ogledal prijateljsko tekmo med nogometnima reprezentancama brezdomcev Slovenije in Italije.

 

(Foto: Primož Lavre/Salomon 2000)

 

Premier Janez Janša je ob tej priložnosti dejal, da gre pri organizaciji omenjenega dogodka za hvalevredno idejo, saj je šport sredstvo, s katerim je mogoče premagovati družbene razlike in tudi spremeniti kvaliteto življenja. To potrjuje tudi podatek, da je več kot tri četrtine od petstotih igralcev, ki so sodelovali na prejšnjem svetovnem prvenstvu, za vedno spremenilo svoj način življenja. Slovenski reprezentanci, ki bo na tovrstnem svetovnem prvenstvu sodelovala prvič, je predsednik slovenske vlade zaželel veliko športnih uspehov.


Premier Janez Janša se je ob tej priložnosti udeležil tudi prijateljske nogometne tekme med ekipo Vlade Republike Slovenije ter ekipo gospodarstvenikov in znanih Slovencev, ki se je zaključila z rezultatom 6:6.

Nazaj na seznam
|
Na vrh