Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
30.08.2007
Premier Janez Janša: Ministri Bručan, Božič in Zupan so s svojim dejanjem pokazali visoko stopnjo osebne in politične korektnosti

Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša je na današnji novinarski konferenci spregovoril o potekajoči delni rekonstrukciji vlade ter dejal, da je danes prejel odstopne izjave ministra za zdravje mag. Andrej Bručana, ministra za promet mag. Janeza Božiča in ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo dr. Jureta Zupana. »Odstope vseh treh sem sprejel in jih v skladu z ustavo in poslovnikom državnega zbora poslal v vednost predsedniku državnega zbora Francetu Cukjatiju,« je poudaril premier.

 

(Foto: Foto Bobo)

 

Ob tej priložnosti se je predsednik vlade Janez Janša javno zahvalil vsem trem ministrom za mnoge dobro izpeljane projekte v tem mandatu in tudi za naporno delo, ki so ga opravili na svojih funkcijah.

 

Premier je predsednike koalicijskih strank že zaprosil, da glede na koalicijsko naravo vlade po svojih močeh prispevajo k temu, da bo nove kandidate oziroma kandidatke čim prej predlagal v dokončno imenovanje oziroma potrditev državnemu zboru. 

 

Magnetogram novinarske konference predsednika Vlade RS

Nazaj na seznam
|
Na vrh