Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
19.12.2007
Predstavitvena novinarska konferenca: Predsedovanje in Vlada RS »v živo«

Na današnji predstavitveni novinarski konferenci so v.d. direktorja Urada Vlade RS za komuniciranje mag. Anže Logar, direktor podjetja Avtenta.si Iztok Klančnik, vodja projekta v podjetju Mobitel d.d. Rok Prešeren ter vodja področja razvoja aplikacij v podjetju Gama System d.o.o. Matevž Gačnik predstavili projekt neposrednega prenosa ter arhiviranja video vsebin preko svetovnega spleta, mobilnih telefonov in Siol TV.

 

Storitev, ki je namenjena najširši javnosti, omogoča spremljanje novinarskih konferenc predsednika vlade in novinarskih konferenc po sejah Vlade RS iz vladnih prostorov na Gregorčičevi ulici v Ljubljani ter novinarskih konferenc slovenskega predsedstva EU iz Kongresnega centra na Brdu pri Kranju. Poleg tega pa bo na spletnem ali mobilnem portalu možno dostopati do arhiva video vsebin ter prek mobilnega telefona prebiral vsebine na wap portalu slovenskega predsedovanja EU oziroma predsednika vlade. Gre za nov, uporabniku prijazen sistem, ki je plod domačega znanja in razvoja.

 

Storitev je dostopna na spletnem mestu slovenskega predsedovanja EU in tudi na spletnem mestu predsednika vlade. Vsebine mobilnega portala pa so dosegljive na naslovu mobi.eu2008.si oziroma mobi.kpv.gov.si.

 

  Novinarska konferenca

več->

Nazaj na seznam
|
Na vrh