Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
09.01.2008
Predsednik vlade, predsednik parlamenta in predsednik države priredili ponovoletni sprejem za predstavnike slovenskih medijev

Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša je drevi skupaj s predsednikom državnega zbora Francetom Cukjatijem in predsednikom države priredil ponovoletni sprejem za urednike in novinarje. Gostitelji so zbrane ob tej priložnosti tudi nagovorili.

 

(Foto: Bor Slana/Bobo)

 

Premier Janez Janša je izrazil veselje, da se ponovno nadaljuje tradicija sprejema vseh treh predsednikov ter se ozrl na minulo leto, ki je bilo po njegovih besedah pestro. Premier je kot enega izmed svetlih trenutkov leta 2007 izpostavil sodelovanje novinarjev ob septembrski vodni ujmi, kjer so vsi tisti, ki ustvarjajo javno mnenje delovali solidarno, s skupnim namenom, da se pomaga prizadetim v naravni nesreči. »Tudi zaradi tega smo bili uspešni. Tudi zaradi tega ljudje, ki so bili prizadeti niso ostali v nekem občutku, da so pozabljeni in da so v nesreči sami,« je dejal predsednik vlade in se ob tem zahvalil novinarjem za njihovo poročanje. Za pravkar začeto leto pa si je premier zaželel, da bodo lahko različna mnenja svobodno izražena in bo zmagovala resnica.

 

(Foto: Bor Slana/Bobo)

 

Po uradnem delu so številčni udeleženci sprejema druženje nadaljevali v prijetnem klepetu.

Nazaj na seznam
|
Na vrh