Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
21.02.2006
Sprememba v obveznostih predsednika Vlade Republike Slovenije

 

Spoštovani,

 

zaradi smrti v družini odpadejo danes, 21. februarja 2006 in  jutri, 22. februarja 2006, vse obveznosti predsednika Vlade RS Janeza Janše.

 

Po dogovoru bodo premierja nadomeščali posamezni ministri:

 

TOREK, 21. februar 2006

Na sestanku z dr. Marcom Milesom bo premierja nadomeščal minister za finance dr. Andrej Bajuk. Po sestanku je predvidena tudi izjava za javnost na ministrstvu za finance.

 

Na delovnem kosilu s predsednikom evropskega parlamenta Josepom Borrellom Fontellesom bo premierja nadomeščal minister za finance dr. Andrej Bajuk.

 

Na obisku podjetja Impol v okviru obiska Vlade Republike Slovenije na območju Ptuja, Slovenske Bistrice, Lenarta in Ormoža, ki se nadaljuje tudi v sredo, 22. februarja 2006, bo premierja nadomeščal minister za gospodarstvo mag. Andrej Vizjak. Po sestanku je predvidena izjava za javnost.

 

SREDA, 22.  februar 2006

Na obisku Vlade Republike Slovenije na območju Ptuja, Slovenske Bistrice, Lenarta in Ormoža bodo premierja nadomeščali posamezni ministri. Delovni posvet Vlade RS in srečanje Vlade RS z župani, gospodarstveniki, poslanci in svetniki bo vodil minister za finance dr. Andrej Bajuk, na novinarski konferenci ob regijskem obisku vlade pa bosta sodelovala minister za šolstvo in šport dr. Milan Zver in minister za okolje in prostor Janez Podobnik.

 

Nazaj na seznam
|
Na vrh