Domov
Kazalo
Kontakt
English
Novica  / 
Pomanjaj pisavo
Poveaj pisavo
Natisni
Kje smo

Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije

Gregorčičeva 20, 25

1000 Ljubljana

+386 1 478 1000

gp.kpv(at)gov.si

 

 

  

  

 

Vlada RS

Upravne enote

E-uprava

Ministrstva

Predsednik RS

Državni zbor RS

Novica
05.04.2006
Ožja delovna skupina o pripravah na predsedovanje EU

Ožja delovna skupina za priprave na predsedovanje Evropski uniji, ki jo vodi predsednik vlade Janez Janša, je na današnjem sestanku pregledala poročilo o napredku v zadnjih treh mesecih, ki ga je pripravila Služba vlade za evropske zadeve ter pristojna ministrstva.

 

FOTO: KPV

 

Na današnjem sestanku so člani določili okvirne smernice glede celostne grafične podobe za slovensko predsedovanje EU ter izvajanja logistično-tehničnih nalog.  Ožja delovna skupina je pregledala predlog ministrstev za neformalna ministrska srečanja v Sloveniji v času predsedovanja in obravnavala osnutek koledarja srečanj s tretjimi državami.

 

Ožja delovna skupina je pregledala tudi predloge programov za promocijo Slovenije, ki so jih prispevali Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za zunanje zadeve in Urad vlade za informiranje ter podala usmeritve za pripravo končnega predloga.

 

Poročilo o pripravah RS na predsedovanje EU v prvi polovici leta 2008 bo do konca aprila obravnavala še vlada, maja pa bo vodja širše delovne skupine z njim seznanil še pristojna delovna telesa v DZ RS ter slovenske poslance v Evropskem parlamentu.

 

Nazaj na seznam
|
Na vrh